Įdarytos vištų šlaunelės
Daugiau apie receptą ir ingredientus pateikta žemiau.
Ingredientai
- 2 vištos šlaunelės
- 1 svogūnas
- 1 morka
- 1 kiaušinis
- 100 g pievagrybių
- druskos, juodųjų pipirų
- truputį augalinio aliejaus
Gaminimo eiga
- Atsargiai nuo šlaunelių nuimame odą ir nukauliname.
- Susmulkiname mėsą, pabarstome pipirais, druska bei prieskoniais. Pakepiname.
- Nuluptą svogūną susmulkiname ir sudedame į keptuvę su vištiena.
- Nuskutame ir sutarkuojame morką, dedame su taip pat nuvalytais ir susmulkintais pievagrybiais į keptuvę. Pakepiname apie minutes.
- Pakepintą vištieną, daržoves, pievagrybius sumaišome su kiaušiniu, dar įberiame prieskonių ir su gauta mase įdarome vištienos odelę.
- Įdarius apviniojame siūlu, sudedame ė aliejumi išteptą skardą ir kepame apie pusę valandos ~laipsnių temperatūroje.
Pabaigai…
Gaminant namuose galite kontroliuoti ingredientų kokybę ir kiekį.