Įdarytos vištų šlaunelės

Įdarytos vištų šlaunelės

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Daugiau apie receptą ir ingredientus pateikta žemiau.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Patiekalai pietums, Patiekalai vakarienei, Patiekalai visai šeimai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 2 vištos šlaunelės
  • 1 svogūnas
  • 1 morka
  • 1 kiaušinis
  • 100 g pievagrybių
  • druskos, juodųjų pipirų
  • truputį augalinio aliejaus

Gaminimo eiga
 

  • Atsargiai nuo šlaunelių nuimame odą ir nukauliname.
  • Susmulkiname mėsą, pabarstome pipirais, druska bei prieskoniais. Pakepiname.
  • Nuluptą svogūną susmulkiname ir sudedame į keptuvę su vištiena.
  • Nuskutame ir sutarkuojame morką, dedame su taip pat nuvalytais ir susmulkintais pievagrybiais į keptuvę. Pakepiname apie minutes.
  • Pakepintą vištieną, daržoves, pievagrybius sumaišome su kiaušiniu, dar įberiame prieskonių ir su gauta mase įdarome vištienos odelę.
  • Įdarius apviniojame siūlu, sudedame ė aliejumi išteptą skardą ir kepame apie pusę valandos ~laipsnių temperatūroje.

Pabaigai…

Gaminant namuose galite kontroliuoti ingredientų kokybę ir kiekį.
Recepto raktažodžiai Patiekalai vaikams, Receptai su nuotraukomis, Vištienos patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating