Jautienos, šoninės ir moliūgų bagetė

Jautienos, šoninės ir moliūgų bagetė

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Kaip gaminti šį patiekalą, rasite apačioje.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 25 minutes
Iš viso 40 minutes
Patiekalas Itališki patiekalai, Patiekalai pietums, Patiekalai vakarienei, Patiekalai visai šeimai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 8 porcijos

Ingredientai
  

  • Kiaulienos šoninė: 175 g
  • Jautiena: 500 g faršo
  • Aliejus
  • Kampyo moliūgas: 300 g (plonai suraikytas)
  • Grietinė: 1/2 stiklinės (neriebios)
  • Krienai: 1 valgomasis šaukštas (baltųjų)
  • Bagetė: 1 (perpjauta išilgai)
  • Špinatai: 50 g
  • Žirneliai: 125 g (nusunkti)

Gaminimo eiga
 

  • Iš faršo suformuokite pailgas dešreles. Jas apvyniokite šoninės juostelėmis. Išpurkškite keptuvę aliejumi ir įkaitinkite ant vidutinės liepsnos. Mėsos dešreles pakepinkite minutes iš kiekvienos pusės, kol apskrus.
  • Tuo metu pakepinkite moliūgą prieš tai įkaitintoje keptuvėje su grotelėmis po minutes iš kiekvienos pusės, kol suminkštės.
  • Sumaišykite grietinę su krienais. Perpjaukite kiekvieną dešrelę. Sudėkite dešreles, moliūgą, špinatus ir žirnelius į bagetę. Ant viršaus uždėkite padažo, supjaustykite bagetę į dalis ir patiekite.

Pabaigai…

Suderinę įvairius ingredientus galite sukurti unikalų ir skanų patiekalą.
Recepto raktažodžiai Bandelės, Jautienos patiekalai, Kepiniai, Mėsos patiekalai, Patiekalai vaikams, Receptai su nuotraukomis, Sumuštiniai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating