Jautienos, šoninės ir moliūgų bagetė
Kaip gaminti šį patiekalą, rasite apačioje.
Ingredientai
- Kiaulienos šoninė: 175 g
- Jautiena: 500 g faršo
- Aliejus
- Kampyo moliūgas: 300 g (plonai suraikytas)
- Grietinė: 1/2 stiklinės (neriebios)
- Krienai: 1 valgomasis šaukštas (baltųjų)
- Bagetė: 1 (perpjauta išilgai)
- Špinatai: 50 g
- Žirneliai: 125 g (nusunkti)
Gaminimo eiga
- Iš faršo suformuokite pailgas dešreles. Jas apvyniokite šoninės juostelėmis. Išpurkškite keptuvę aliejumi ir įkaitinkite ant vidutinės liepsnos. Mėsos dešreles pakepinkite minutes iš kiekvienos pusės, kol apskrus.
- Tuo metu pakepinkite moliūgą prieš tai įkaitintoje keptuvėje su grotelėmis po minutes iš kiekvienos pusės, kol suminkštės.
- Sumaišykite grietinę su krienais. Perpjaukite kiekvieną dešrelę. Sudėkite dešreles, moliūgą, špinatus ir žirnelius į bagetę. Ant viršaus uždėkite padažo, supjaustykite bagetę į dalis ir patiekite.
Pabaigai…
Suderinę įvairius ingredientus galite sukurti unikalų ir skanų patiekalą.