Jautienos troškinys su spanguolių padažu

Jautienos troškinys su spanguolių padažu

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Gausus ir aromatingas jautienos troškinys, pagardintas saldžiarūgščiu spanguolių padažo skoniu. Švelnūs jautienos gabaliukai troškinami su morkomis, bulvėmis ir svogūnais pikantiškame sultinyje, todėl patiekalas yra paguodžiantis ir skanus.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 40 minutes
Gamyba 1 hour
Iš viso 1 hour 40 minutes
Patiekalas Patiekalai vakarienei, Patiekalai visai šeimai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • Jautienos gabaliukai
  • Spanguolių padažas
  • Morkos
  • Bulvės
  • Svogūnai
  • Jautienos sultinys
  • Miltai
  • Druska
  • Pipirai
  • Augalinis aliejus

Gaminimo eiga
 

  • Apvoliokite jautienos gabalėlius miltuose.
  • Apkepkite jautieną augaliniame aliejuje.
  • Sudėkite svogūnus ir kepkite, kol suminkštės.
  • Supilkite jautienos sultinį ir spanguolių padažą.
  • Pagardinkite druska ir pipirais.
  • Troškinkite, kol jautiena suminkštės.
  • Sudėkite morkas ir bulves.
  • Tęskite virimą, kol daržovės išvirs.
  • Patiekite karštus ir mėgaukitės!

Pabaigai…

Nepamirškite pasilinksminti ir mėgautis maisto gaminimo procesu!
Recepto raktažodžiai Jautienos patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating