Jautienos troškinys su spanguolių padažu
Gausus ir aromatingas jautienos troškinys, pagardintas saldžiarūgščiu spanguolių padažo skoniu. Švelnūs jautienos gabaliukai troškinami su morkomis, bulvėmis ir svogūnais pikantiškame sultinyje, todėl patiekalas yra paguodžiantis ir skanus.
Ingredientai
- Jautienos gabaliukai
- Spanguolių padažas
- Morkos
- Bulvės
- Svogūnai
- Jautienos sultinys
- Miltai
- Druska
- Pipirai
- Augalinis aliejus
Gaminimo eiga
- Apvoliokite jautienos gabalėlius miltuose.
- Apkepkite jautieną augaliniame aliejuje.
- Sudėkite svogūnus ir kepkite, kol suminkštės.
- Supilkite jautienos sultinį ir spanguolių padažą.
- Pagardinkite druska ir pipirais.
- Troškinkite, kol jautiena suminkštės.
- Sudėkite morkas ir bulves.
- Tęskite virimą, kol daržovės išvirs.
- Patiekite karštus ir mėgaukitės!
Pabaigai…
Nepamirškite pasilinksminti ir mėgautis maisto gaminimo procesu!