“Jūros” kepsnys
Ingredientai surašyti apačioje, galite keisti pagal savo poreikius.
Ingredientai
- 200 g maltos mėsos
- 1 kiaušinis
- 2-3 bulvės
- 2-3 svogūnai
- 1-2 šaukšteliai aliejaus
- 2-3 šaukštai majonezo
- 100 g fermentinio sūrio
- prieskonių
- druskos
Gaminimo eiga
- Keptuvėje įkaitiname aliejų, tada visą keptuvės dugną išklojame bulvių griežinėliais.
- Mėsą, sumaišytą su prieskoniais, druska ir kiaušiniu, plonu sluoksniu klojame ant bulvių bei kepame.
- Kol kepa, svogūnus supjaustome griežinėliais ir išklokite ant kepinio viršaus. Užpilkite majonezu.
- Kepsnį uždenkite ir kepkite – minučių.
- Sutarkuokite lydytą sūri, berkite ant kepinio ir dar kelias minutes kepkite.
Pabaigai…
Geras patiekalo derinimas gali suteikti malonią kulinarinę patirtį tiek vizualiai, tiek skoniu.