“Jūros” kepsnys

“Jūros” kepsnys

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Ingredientai surašyti apačioje, galite keisti pagal savo poreikius.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 25 minutes
Iš viso 40 minutes
Patiekalas Patiekalai pietums, Patiekalai vakarienei, Patiekalai visai šeimai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 200 g maltos mėsos
  • 1 kiaušinis
  • 2-3 bulvės
  • 2-3 svogūnai
  • 1-2 šaukšteliai aliejaus
  • 2-3 šaukštai majonezo
  • 100 g fermentinio sūrio
  • prieskonių
  • druskos

Gaminimo eiga
 

  • Keptuvėje įkaitiname aliejų, tada visą keptuvės dugną išklojame bulvių griežinėliais.
  • Mėsą, sumaišytą su prieskoniais, druska ir kiaušiniu, plonu sluoksniu klojame ant bulvių bei kepame.
  • Kol kepa, svogūnus supjaustome griežinėliais ir išklokite ant kepinio viršaus. Užpilkite majonezu.
  • Kepsnį uždenkite ir kepkite – minučių.
  • Sutarkuokite lydytą sūri, berkite ant kepinio ir dar kelias minutes kepkite.

Pabaigai…

Geras patiekalo derinimas gali suteikti malonią kulinarinę patirtį tiek vizualiai, tiek skoniu.
Recepto raktažodžiai Kepsniai ir karbonadai, Mėsos patiekalai, Patiekalai iš faršo, Receptai su nuotraukomis
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating