Kavoje marinuota vištiena

Kavoje marinuota vištiena

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Apie recepto gaminimą skaitykite žemiau.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Patiekalai vakarienei
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • citrinos sultys: 2 valgomieji šaukštai
  • alyvuogių aliejus: 3 valgomiei šaukštai
  • druska
  • grūsti pipirai: žiupsnelis
  • stipri kava: 100 mililitrų
  • viščiukų mažosios filė: 500 gramų
  • česnakas: 2 skiltelės
  • susmulkintos petražolės: 2 valgomieji šaukštai
  • cukranendrių cukrus: 3 valgomieji šaukštai

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia supjaustome vištieną ganėtinai mažais gabaliukais.
  • Tuomet sumaišome alyvuogių aliejų, smulkintas česnako skilteles, petražolių lapus, kavą, cukranendrių cukrų bei citrinos sultis.
  • Tada užpilame marinatą ant vištienos, pamaišome bei laikome šaldytuve ne trumpiau nei valandas arba dar geriau per visą naktį.
  • Nusausiname vištienos gabaliukus popierinėmis servetėlėmis. Dedame vištienos gabaliukus į įkaitintą aliejų bei kepame, kol šie pagels.
  • Galiausiai pabarstome druska bei pipirais. O dabar jau mėgaujamės. Tikras skanumėlis!

Pabaigai…

Tinkami įrankiai gali palengvinti ir padaryti maisto gamybą malonesnę.
Recepto raktažodžiai Receptai su nuotraukomis, Vištienos patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating