Kepinta jautiena su rytietiškais Hokkien makaronais
Šis puikus ir paprastas kepintos jautienos su rytietiškais Hokkien makaronais receptas ypatingai patiks vaikams!
Ingredientai
- 2 valgomieji šaukštai žemės riešutų aliejaus
- 2 šiek tiek paplakti kiaušiniai
- 400 plonų Hokkien makaronų (arba kitų kvietinių makaronų)
- 2 sutrintos česnako skiltelės
- 600 g plonais griežinėliais supjaustyto jautienos nugarinės kepsnio
- 1/4 Kecap Manis (saldaus indonezietiško sojų padažo)
- 1 valgomasis šaukštas žuvies padažo
- 1 valgomasis šaukštas austrių padažo
- 1 1/2 puodelio šparaginių pupelių
- 100 g supjaustytų Enoki kiniškų grybų
- 150 g susmulkintų Austrių grybų
- 4 storai supjaustyti žali svogūnai
Gaminimo eiga
- Pusę aliejaus įkaitinkite gilioje keptuvėje. Supilkite kiaušinius ir kepkite ant vidutinės liepsnos, šiek tiek pasukite, kad išeitų plonas omletas. Perkelkite ant lentelės ir leiskite atvėsti. Tada suvyniokite į ritinėlį ir plonai supjaustykite.
- Sudėkite makaronus į vidutinio dydžio karščio nebijantį dubenį. Užpilkite verdančiu vandeniu, atskirkite šakute. Nusunkite.
- Įkaitinkite likusį aliejaus toje pačioje keptuvėje. Pakepinkite česnaką ir jautieną (ne visą iš karto, kad lengviau tilptų), kol jautiena paruduos. Kai pakepinsite visą, sudėkite į keptuvę kartu su makaronais, padažais, šparagais, grybais ir svogūnu. Pakepinkite, kol visi ingredientai pašils.
- Nuimkite nuo liepsnos ir sudėkite pjaustytą omletą, lengvai pakratykite, kad visi ingredientai išsimaišytų.
Pabaigai…
Nebijokite modifikuoti receptų pagal savo asmeninį skonį.