Kepinta jautiena su svogūnų laiškais ir austrių padažu
Švelni ir nuostabaus skonio kepinta jautiena su imbieru, svogūnų laiškais ir austrių padažu.
Ingredientai
- 1/4 puodelio daržovių aliejaus
- 500 g plonai supjaustyto jautienos kepsnio
- 2 plonai supjaustytos česnako skiltelės
- 1 valgomasis šaukštas sutrinto imbiero
- 1/3 puodelio džiovintų vyšnių
- 2 valgomieji šaukštai austrių padažo
- 2 valgomieji šaukštai lengvo sojų padažo
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- 1 svogūnas, per pjautas per pusę ir plonai supjaustytas
- 4 svogūnų laiškai, supjaustyti 5 cm ilgio gabalėliais
- Virti ryžiai arba makaronai patiekimui
Gaminimo eiga
- Įkaitinkite pusę aliejaus keptuvėje ant didelės liepsnos. Pakepinkite jautieną minutes, kol paruduos. Išimkite jautieną. Įkaitinkite likusį aliejų toje pačioje keptuvėje. Pakepinkite svogūnus minutes, kol suminkštės.
- Sudėkite svogūnų laiškus, česnaką ir imbierą ir kepkite minutes kol skaniai pakvips. Sumaišykite visus likusius ingredientus ir sudėkite ant jautienos ir pakepinkite minutę, kol padažas šiek tiek sutirštės.
- Patiekite jautieną su virtais ryžiais arba makaronais.
Pabaigai…
Švieži ingredientai dažnai daro didelę įtaką galutiniam patiekalo skoniui.