Kepinta jautiena su svogūnų laiškais ir austrių padažu

Kepinta jautiena su svogūnų laiškais ir austrių padažu

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Švelni ir nuostabaus skonio kepinta jautiena su imbieru, svogūnų laiškais ir austrių padažu.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 45 minutes
Patiekalas Azijietiški patiekalai, Kiniški patiekalai, Patiekalai pietums, Patiekalai vakarienei, Patiekalai visai šeimai, Rytietiški patiekalai, Tailandietiški patiekalai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 1/4 puodelio daržovių aliejaus
  • 500 g plonai supjaustyto jautienos kepsnio
  • 2 plonai supjaustytos česnako skiltelės
  • 1 valgomasis šaukštas sutrinto imbiero
  • 1/3 puodelio džiovintų vyšnių
  • 2 valgomieji šaukštai austrių padažo
  • 2 valgomieji šaukštai lengvo sojų padažo
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 1 svogūnas, per pjautas per pusę ir plonai supjaustytas
  • 4 svogūnų laiškai, supjaustyti 5 cm ilgio gabalėliais
  • Virti ryžiai arba makaronai patiekimui

Gaminimo eiga
 

  • Įkaitinkite pusę aliejaus keptuvėje ant didelės liepsnos. Pakepinkite jautieną minutes, kol paruduos. Išimkite jautieną. Įkaitinkite likusį aliejų toje pačioje keptuvėje. Pakepinkite svogūnus minutes, kol suminkštės.
  • Sudėkite svogūnų laiškus, česnaką ir imbierą ir kepkite minutes kol skaniai pakvips. Sumaišykite visus likusius ingredientus ir sudėkite ant jautienos ir pakepinkite minutę, kol padažas šiek tiek sutirštės.
  • Patiekite jautieną su virtais ryžiais arba makaronais.

Pabaigai…

Švieži ingredientai dažnai daro didelę įtaką galutiniam patiekalo skoniui.
Recepto raktažodžiai Aštrūs patiekalai, Jautienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai vaikams, Receptai su nuotraukomis
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating