Kepsnys “Verseka”
Nuotrauka daryta namų sąlygomis, taigi viskas atrodo natūraliai.
Ingredientai
- 800g kiaulienos
- šaukštas riebalų
- citrina
- truputis pipirų
- lauro lapelių
- Padažui:
- 10-15 džiovintų grybų
- 2 svogūnai
- šaukštelis tirpintų riebalų
- 2 šaukštai grietinės
- truputis miltų
- pipirų
- druskos
Gaminimo eiga
- Supjaustykime kiaulieną, ją pamuškime, apibarstykime prieskoniais, apšlakstykime citrinos sultimis ir kepkime riebaluose.
- Padažui: Smulkiai sukapojame virtus grybus, supjaustome svogūnus ir juos kepame riebaluose, įberiame miltų, prieskonių, druskos, supilame grietinę. Skanaus!
Pabaigai…
Stenkitės naudoti sezoniškus produktus, kad gautumėte šviežiausią ir skaniausią rezultatą.