Kepsnys “Verseka”

Kepsnys “Verseka”

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Nuotrauka daryta namų sąlygomis, taigi viskas atrodo natūraliai.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 25 minutes
Iš viso 40 minutes
Patiekalas Patiekalai vakarienei, Patiekalai visai šeimai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 800g kiaulienos
  • šaukštas riebalų
  • citrina
  • truputis pipirų
  • lauro lapelių
  • Padažui:
  • 10-15 džiovintų grybų
  • 2 svogūnai
  • šaukštelis tirpintų riebalų
  • 2 šaukštai grietinės
  • truputis miltų
  • pipirų
  • druskos

Gaminimo eiga
 

  • Supjaustykime kiaulieną, ją pamuškime, apibarstykime prieskoniais, apšlakstykime citrinos sultimis ir kepkime riebaluose.
  • Padažui: Smulkiai sukapojame virtus grybus, supjaustome svogūnus ir juos kepame riebaluose, įberiame miltų, prieskonių, druskos, supilame grietinę. Skanaus!

Pabaigai…

Stenkitės naudoti sezoniškus produktus, kad gautumėte šviežiausią ir skaniausią rezultatą.
Recepto raktažodžiai Kepsniai ir karbonadai, Mėsos patiekalai, Receptai su nuotraukomis
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating