Kepta cukinija su faršu

Kepta cukinija su faršu

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Žemiau pateikiama gaminimo eiga ir ingredientų sąrašas.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Patiekalai pietums, Patiekalai vakarienei, Patiekalai visai šeimai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 1 cukinija
  • 3 vidutinio dydžio morkos
  • 1 nedidelis svogūnas
  • 200 g jautienos faršo
  • 200 g fermentinio sūrio
  • 1 pomidoras
  • druskos
  • pipirų
  • Padažui:
  • pomidorų padažo
  • majonezo
  • šiek tiek krapų

Gaminimo eiga
 

  • Morkas nuskusti ir sutarkuoti, svogūną smulkiai supjaustyti. Pakepinti kartu apie min. Tada sudėti smulkiai supjaustytą pomidorą ir pakepinti dar keletą minučių.
  • Faršą pasūdyti ir pabarstyti pipirais, pakepinti min.
  • Cukiniją gerai nuplauti, perpjauti išilgai pusiau, išskobti vidų (“mėsos” palikti apie cm).
  • Į cukinijos vidų sudėti pakepintas daržoves, tada mėsą. Kepti °C temperatūroje min. Prieš kepimo pabaigą cukinijas gausiai apibarstyti sūriu.
  • Padažui – sumaišyti pomidorų padažą, majonezą ir smulkiai sukapotus krapus.

Pabaigai…

Gaminant namuose galite kontroliuoti ingredientų kokybę ir kiekį.
Recepto raktažodžiai Daržovių patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai iš faršo, Patiekalai su sūriu, Receptai su nuotraukomis, Sveiki patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating