Kepti bulviniai vėdarai

Kepti bulviniai vėdarai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Džiaugiamės galėdami pasidalinti šiuo receptu, viską rasite žemiau.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Patiekalai vakarienei, Patiekalai visai šeimai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • bulvės: 10 (ganėtinai didelių)
  • lašiniai: 200 gramų (šviežių)
  • pienas: 1 stiklinės
  • svogūnai: 2 galvutės
  • malti pipirai: 1/2 arbatinio šaukštelio
  • druska: pagal skonį
  • kiaulių žarnos

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia nuskustas bulves sutarkuojame. Lašinius bei svogūnus ganėtinai smulkiai supjaustome bei pakepiname. Pieną pakaitiname iki virimo. Tada į tarkę supilame kepintus lašinius su svogūnais bei viską užplikiname su verdančiu pienu. Sudedame pipirus, druską bei labai gerai išmaišome.
  • Tuomet į išvalytas žarnas nekietai prikemšame paruoštų tarkių.
  • Tada skardą patepame riebalais arba aliejumi. Vėdarus gerai subadome stora adata, kad kepant šie nesutruktų. Po to dedame į karštą orkaitę bei kepame iki temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie valandas. Retkarčiais vis palaistome riebalais bei pabadome. Skanaus!

Pabaigai…

Turėti gerai aprūpintą spintelę su pagrindiniais ingredientais gali padaryti maisto gaminimą patogesnį.
Recepto raktažodžiai Bulvių patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating