
Kiauliena su obuoliais
Toliau pateiktos instrukcijos ir ingredientai.
Ingredientai
- kiaulienos pjausnių: 4
- Schwart prieskonių mišinio kiaulienai: 2 šaukštai
- obuolių: 1
- aliejaus: 1 šaukšto
- morkų: 450 gramų
- bulvių košės: 450 gramų
Gaminimo eiga
- Pirmiausia apibarstome kiaulienos pjausnius su Schwartz prieskonių mišiniu kiaulienai bei apšlakstome aliejumi.
- Tuomet pjausnius kepame keptuvėje maždaug minučių bei apvečime.
- Tada ant kiekvieno pjausnio išdėstome po obuolio skilteles bei kepame dar maždaug minučių.
- Kol pjausniai kepa, išverdame morkytes.
- Galiausiai patiekame pjausnius su bulvių koše bei morkytėmis. Skanaus!
Pabaigai…
Kartais mažiau yra daugiau; paprasti patiekalai gali būti patys skaniausi.