Kiaulienos nugarinės kepsneliai su garstyčių ir grietinėlės padažu

Kiaulienos nugarinės kepsneliai su garstyčių ir grietinėlės padažu

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Visą informaciją apie šio patiekalo gaminimą rasite žemiau.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 25 minutes
Iš viso 40 minutes
Patiekalas Patiekalai vakarienei
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • kiaulienos nugarinė: 2 gabalėliai
  • alyvuogių aliejus: 1 valgomasis šaukštas
  • džiovinti čiobreliai: 3/4 arbatinio šaukštelio
  • druska: pagal skonį
  • pipirai: pagal skonį
  • svogūnai: 1 nedidelis
  • apelsinų sultys: 3 valgomieji šaukštai
  • vanduo: 2 valgomieji šaukštai
  • grietinėlė arba neriebi grietinė: 2 valgomieji šaukštai

Gaminimo eiga
 

  • Pradžioje negilioje keptuvėje įkaitinkine aliejų. Tuomet jame iš abiejų pusių apkepkime puse šaukštelio čiobrelio, druska ir pipirais pagardintą mėsą.
  • Bebaigiant kepti, ant mėsos sudėkime žiedais pjaustytą nedidelį svogūną, keptuvę uždenkime bei pakepkime dar kelias minutes. Kai jau kiaulienos kepsniai bus iškepę, sumažinkime ugnį. Tuomet į keptuvę supilkime apelsinų sultis, vandenį ir likusį čiobrelį.
  • Galiausiai uždenkime keptuvę ir troškinkime – minučių, tuomet keptuvę atidenkime ir kepkime, kol išgaruos visas skystis. Per tą laiką nedideliame indelyje sumaišykime grietinėlę ir garstyčias. Gautą padažą užpilkime ant mėsos kepsnių ir dar truputį patroškinkime. O dabar mėsą jau galine dėti į lėkštes ir skanauti!

Pabaigai…

Užsirašyti pastabas apie tai, kas patiko ar ką norėtumėte pakeisti, gali padėti tobulinti gaminimo įgūdžius.
Recepto raktažodžiai Kepsniai ir karbonadai, Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating