Kiaulienos nugarinės kepsnys
Ingredientai tokie kaip surašiau žemiau.
Ingredientai
- kiaulienos nugarinė: 1,5 kilogramo
- grūsti pipirai
- druska
- kepsnių prieskoniai
- česnakai: 4 skiltelės
Gaminimo eiga
- Pirmiausia kiaulienos nugarinę įtrinname su prieskoniais ir grūstais česnakais. Uždengiame indą maistine plėvele bei paliekame nakčiai šaldytuve. Kitą dieną dedame nugarinę į kepimo rankovę bei kepame maždaug minučių iki laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
- Prieš kepimo pabaigą, galime kepimo rankovę praplėšti, kad mėsa labiau apkeptų. Galiausiai patiekiame su keptomis daržovėmis arba virtomis bulvėmis, ypač skanu su orkaitėje keptais pastarnokais. Skanaus!
Pabaigai…
Pasirinkite tinkamus serviravimo indus, kad patiekalas atrodytų dar patrauklesnis.