Kiaulienos pjausnys

Kiaulienos pjausnys

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Kaip paruošti šį patiekalą rasite apačioje.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 40 minutes
Iš viso 1 hour
Patiekalas Patiekalai pietums, Patiekalai vakarienei, Patiekalai visai šeimai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 150 g kiaulienos nugarinės su kauliuku
  • truputis “Vegetos” prieskonių
  • džiūvėsėlių
  • aliejaus

Gaminimo eiga
 

  • Kiaulienos nugarinę išmušame. Siauresniame muštinio gale kauliuką atskiriame nuo mėsos, kad kepsnys nesusitrauktų.
  • Iš abiejų pusių mėsą pabarstome prieskoniais ir apvoliojame džiūvėsėliuose. Kepame keptuvėje su aliejumi.
  • Patiekiame su keptomis ar virtomis bulvėmis ir konservuotomis daržovėmis.

Pabaigai…

Visada plaukite rankas ir dezinfekuokite paviršius, kad išlaikytumėte higieną.
Recepto raktažodžiai Kiaulienos patiekalai, Receptai su nuotraukomis
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating