Kijevo kotletas iš žuvies

Kijevo kotletas iš žuvies

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Skaitykite toliau, kad sužinotumėte, kaip paruošti šį patiekalą.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Patiekalai pietums, Patiekalai vakarienei, Patiekalai visai šeimai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 500g jūros lydekų arba silkių filė
  • 1 riekelė batono
  • 2 kiaušiniai
  • 100g pieno
  • 100g grietinėlės
  • Įdarui:
  • 100g sviesto
  • 3 virtų kiaušinių tryniai
  • Apvoliojimui:
  • 2 kiaušiniai
  • džiūvėsėlių
  • Aliejaus kepimui

Gaminimo eiga
 

  • Žuvį be odos ir kaulų kartus sumalame su piene išmirkytu batonu. Įmušame kiaušinius, įberiame druskos, pipirų, supilame grietinėlę ir viską gerai išmaišome.
  • Suformuojame iš gautos masės paplotėlius, tada į jų vidų įdedame sviestą, ištrintą su kiaušinių tryniais, suteikiame gaminiui cepelino formą, apvolioame kiaušinių plakinyje bei džiūvėsėliuose ir kepame minučių įkaitintame aliejuje.
  • Patiekiame ir valgome su daržovėmis bei keptomis bulvėmis.

Pabaigai…

Užsirašyti pastabas apie tai, kas patiko ar ką norėtumėte pakeisti, gali padėti tobulinti gaminimo įgūdžius.
Recepto raktažodžiai Receptai su nuotraukomis, Žuvies patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating