Kopūstų salotos “Stebuklas”
Trumpas aprašymas, o daugiau informacijos rasite žemiau.
Ingredientai
- 0,5 vidutinio dydžio kopūsto
- 3 morkos
- 3 bananai
- 2-3 kiviai
- 0,5 stiklinės spanguolių
- Padažui:
- 3 šaukštai vyno acto
- 0,5 stiklinės aliejaus
- 1 šaukštas druskos
- 2 šaukštai cukraus
- Papuošimui:
- 2 kiviai
- truputis spanguolių
Gaminimo eiga
- Kopūstą smulkiai susmulkiname, įberiame cukrų, druską, supilame vyno actą ir truputį spausdami sumaišome.
- Morkas nuskutame, tada sutarkuojame su morkų trintuve.
- Nulupame bananus ir kivius.
- Bananus susmulkiname griežinėliais, o kivius – skiltelėmis.
- Suberiame spanguoles.
- Salotas užpilame aliejumi ir gerai pamaišome.
- Patiekiame procijiniuose indeliuose, papuošiame kivių griežinėliais ir spanguolėmis.
Pabaigai…
Visada pradėkite su švaria virtuve; tai padaro gaminimo procesą malonesnį.