Kotletai su morkų, grybų ir sūrio įdaru

Kotletai su morkų, grybų ir sūrio įdaru

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Kas mėgstate kotletus, šių paragavę pirštelius apsilaižysite. Tiesiog neišpasakoto skonio morkų, grybų ir sūrio įdaras jums paliks neišdildomą įspūdį.   Patiekalas teikiamas su bulvių koše, ar marinuotomis daržovėmis.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 25 minutes
Gamyba 20 minutes
Iš viso 45 minutes
Patiekalas Patiekalai vakarienei
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 2 porcijos

Ingredientai
  

  • triušienos faršo 500 g
  • rūkytos šoninės 100 g
  • grybų 125 g
  • 2 morkų
  • sūrio 50 g
  • svogūno
  • česnako 2-3 skiltelių
  • čili (pagal skonį)
  • 3-4 pomidorų
  • mirkyto batono 2 riekučių (arba plikytų manų kruopų 2 v.š.)
  • 2 kiaušinių
  • čiobrelių šakelės
  • krapų
  • petražolių
  • špinatų
  • pipirų
  • druskos

Gaminimo eiga
 

  • Į triušienos paruoštą faršą sudedame smulkiai pjaustytą šoninę, dedame pipirų, druskos, čiobrelių smulkintus lapelius, įmušame kiaušinius, sudedame keptuvėje pakeptiną smulkintą svogūną ir česnaką bei vandenyje arba piene mirkytą batoną. Viską gerai sumaišome.
  • Toliau gaminame įdarą: į įkaitintą keptuvėje aliejų sudedame tarkuotas morkas apkepiname, sudedame smulkintą svogūną ir dar kepiname 15-20 minučių, sudedame pjaustytus pievagrybius, viską pakepiname kol suminkštėja, užbarstome smulkintų prieskoninių žolelių ir pastatome atvėsimui. Supjaustome sūrį juostelėmis. Pagamintą, atvėsusį įdarą dedame į faršo vidurį įdėdami sūrio juostelę ir suformuojame kotletus. Juos dedame į kepimo skardą, šalia sudėdami perpjautus pomidorus ir šauname į 180 C įkaitintą orkaitę, kepame 1 valandą.

Pabaigai…

Leiskite patiekalui pailsėti kelias minutes prieš patiekiant, kad pagerėtų skonis.
Recepto raktažodžiai Mėsos patiekalai, Patiekalai vakarienei
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating