Kviečių mišrainė
Nuotraukoje matote patiekalą iš šių ingredientų.
Ingredientai
- 1 stiklinė išmirkytų ir išvirtų kviečių
- 4 virtos bulvės
- 4 virtos morkos
- 2 rūkytos jūros lydekos
- 1/2 vidutinio dydžio poro
- 1 šaukštas krienų
- 3 šaukštai majonezo
- Papuošimui:
- fermentinio sūrio su pelėsiais
- petražolių lapelių
- morkų kubeliu
Gaminimo eiga
- Nulupame jūros lydekų odą ir išimame kaulus.
- Filė smulkiai supjaustome.
- Morkas ir bulves nulupame ir susmulkiname kubeliais.
- Porą susmulkiname griežinėliais.
- Viską suberiame į dubenį, užpilame krienų bei majonezo mišiniu ir išmaišome.
- Salotas sudedame į užkandinės lėkštutes, papuošiame fermentinio sūrio skiltelėmis, petražolių lapeliais ir virtų morkų kubeliais.
Pabaigai…
Nepamirškite ragauti ir reguliuoti prieskonių kiekio viso gaminimo metu.