Kviečių mišrainė

Kviečių mišrainė

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Nuotraukoje matote patiekalą iš šių ingredientų.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Iš viso 20 minutes
Patiekalas Patiekalai pietums, Patiekalai vakarienei, Patiekalai visai šeimai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 1 stiklinė išmirkytų ir išvirtų kviečių
  • 4 virtos bulvės
  • 4 virtos morkos
  • 2 rūkytos jūros lydekos
  • 1/2 vidutinio dydžio poro
  • 1 šaukštas krienų
  • 3 šaukštai majonezo
  • Papuošimui:
  • fermentinio sūrio su pelėsiais
  • petražolių lapelių
  • morkų kubeliu

Gaminimo eiga
 

  • Nulupame jūros lydekų odą ir išimame kaulus.
  • Filė smulkiai supjaustome.
  • Morkas ir bulves nulupame ir susmulkiname kubeliais.
  • Porą susmulkiname griežinėliais.
  • Viską suberiame į dubenį, užpilame krienų bei majonezo mišiniu ir išmaišome.
  • Salotas sudedame į užkandinės lėkštutes, papuošiame fermentinio sūrio skiltelėmis, petražolių lapeliais ir virtų morkų kubeliais.

Pabaigai…

Nepamirškite ragauti ir reguliuoti prieskonių kiekio viso gaminimo metu.
Recepto raktažodžiai Mišrainės, Patiekalai su sūriu, Receptai su nuotraukomis
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating