Maltinis “ežiukas”
Jei turite kitų idėjų, kviečiu pasidalinti jomis komentaruose apačioje.
Ingredientai
- 400g neriebios kiaulienos
- 40g jautienos
- svogūnas
- 2 šaukštai tirpintų riebalų
- šaukštas tarkuoto fermentinio sūrio
- truputis druskos
- pipirų
Gaminimo eiga
- Kiaulieną ir jautieną sumalame, sudedame maltus prieskonius ir gerai išmaišome.
- Formuojame dešrelės formos gaminį ir iškepame riebaluose.
- Paskui gaminį aptarkuojame fermentiniu sūriu ir dar pakaitiname orkaitėje.
- Tiekiame su virtomis bulvėmis, daržovėmis, viskas pagal skonį. Skanaus!
Pabaigai…
Perskaitykite visą receptą prieš pradėdami, kad įsitikintumėte, jog turite visus reikalingus ingredientus ir įrankius.