Maltinis “ežiukas”

Maltinis “ežiukas”

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Jei turite kitų idėjų, kviečiu pasidalinti jomis komentaruose apačioje.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 1 hour
Iš viso 1 hour 20 minutes
Patiekalas Patiekalai pietums, Patiekalai vakarienei, Patiekalai visai šeimai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 400g neriebios kiaulienos
  • 40g jautienos
  • svogūnas
  • 2 šaukštai tirpintų riebalų
  • šaukštas tarkuoto fermentinio sūrio
  • truputis druskos
  • pipirų

Gaminimo eiga
 

  • Kiaulieną ir jautieną sumalame, sudedame maltus prieskonius ir gerai išmaišome.
  • Formuojame dešrelės formos gaminį ir iškepame riebaluose.
  • Paskui gaminį aptarkuojame fermentiniu sūriu ir dar pakaitiname orkaitėje.
  • Tiekiame su virtomis bulvėmis, daržovėmis, viskas pagal skonį. Skanaus!

Pabaigai…

Perskaitykite visą receptą prieš pradėdami, kad įsitikintumėte, jog turite visus reikalingus ingredientus ir įrankius.
Recepto raktažodžiai Jautienos patiekalai, Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai iš faršo, Receptai su nuotraukomis
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating