Maltos mėsos kotletai su sūrio įdaru
Kviečiu pasidalinti savo patirtimi, jei gaminate kitaip. Komentarai laukiami apačioje.
Ingredientai
- Sezamo sėklos
- aliejaus
- 0,5 kg kiaulienos faršo
- 100 ml pieno
- džiūvėsėlių
- 150 g baltos duonos
- 100 g fermentinio sūrio
- druskos
- maltų juodųjų pipirų
Gaminimo eiga
- Faršą sumaišome su prieskoniais ir piene mirkyta balta duona.
- Tada suformuojame iš faro paplotėlius.
- Ant kiekvieno uždedame kubeliais supjaustytą sūrį ir suformuojame kotletukus, kad sūris būtų viduje.
- Kiekvieną kotletuką apvoliojame džiūvėsėlių ir sezamo sėklų mišinyje.
- Kepame įkaitintame aliejuje kiekvieną pusę po ~minutes.
- SKANAUS!
Pabaigai…
Gaminimo laikai gali skirtis; visada patikrinkite, ar patiekalas paruoštas, kad išvengtumėte permaisto ar nepilnai iškepusio patiekalo.