Maltos mėsos kotletai su sūrio įdaru

Maltos mėsos kotletai su sūrio įdaru

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Kviečiu pasidalinti savo patirtimi, jei gaminate kitaip. Komentarai laukiami apačioje.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 40 minutes
Iš viso 1 hour
Patiekalas Patiekalai pietums, Patiekalai vakarienei, Patiekalai visai šeimai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • Sezamo sėklos
  • aliejaus
  • 0,5 kg kiaulienos faršo
  • 100 ml pieno
  • džiūvėsėlių
  • 150 g baltos duonos
  • 100 g fermentinio sūrio
  • druskos
  • maltų juodųjų pipirų

Gaminimo eiga
 

  • Faršą sumaišome su prieskoniais ir piene mirkyta balta duona.
  • Tada suformuojame iš faro paplotėlius.
  • Ant kiekvieno uždedame kubeliais supjaustytą sūrį ir suformuojame kotletukus, kad sūris būtų viduje.
  • Kiekvieną kotletuką apvoliojame džiūvėsėlių ir sezamo sėklų mišinyje.
  • Kepame įkaitintame aliejuje kiekvieną pusę po ~minutes.
  • SKANAUS!

Pabaigai…

Gaminimo laikai gali skirtis; visada patikrinkite, ar patiekalas paruoštas, kad išvengtumėte permaisto ar nepilnai iškepusio patiekalo.
Recepto raktažodžiai Kiaulienos patiekalai, Patiekalai iš faršo, Patiekalai su sūriu, Patiekalai vaikams, Receptai su nuotraukomis
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating