Medžiotojų kepsnys

Medžiotojų kepsnys

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Ingredientų sąrašas ir gaminimo instrukcijos apačioje.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 25 minutes
Iš viso 40 minutes
Patiekalas Patiekalai pietums, Patiekalai vakarienei, Patiekalai visai šeimai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 800g kiaulienos
  • pusantro šaukšto riebalų
  • šaukštelis sviesto
  • truputis druskos
  • kiaušinis
  • šaukštas džiūvėsėlių
  • Įdarui:
  • 150g kiaulienos
  • 4 svogūnai
  • šaukštelis riebalų
  • truputis pipirų
  • druskos

Gaminimo eiga
 

  • Kiauliena labai gerai išmušame ir pasūdome.
  • Įdarui maltą kiaulieną sumaišome su keptais svogūnais ir pagardiname prieskoniais su druska.
  • Ant mėsos dedame įdarą, gaminiui suteikiame apvalią formą.
  • Gaminį pavilgome plaktame kiaušinyje, pavoliojame džiūvėsėliuose ir kepame riebaluose.
  • Patiekiame užpilę sviestu.
  • Kartu paduodame virtų bulvių, raugintų agurkų, troškintų arba marinuotų burokėlių salotų.

Pabaigai…

Maisto gaminimas yra dalijimasis; mėgaukitės procesu ir galutiniu patiekalu su artimaisiais.
Recepto raktažodžiai Kepsniai ir karbonadai, Kiaulienos patiekalai, Receptai su nuotraukomis
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating