Medžiotojų kepsnys
Ingredientų sąrašas ir gaminimo instrukcijos apačioje.
Ingredientai
- 800g kiaulienos
- pusantro šaukšto riebalų
- šaukštelis sviesto
- truputis druskos
- kiaušinis
- šaukštas džiūvėsėlių
- Įdarui:
- 150g kiaulienos
- 4 svogūnai
- šaukštelis riebalų
- truputis pipirų
- druskos
Gaminimo eiga
- Kiauliena labai gerai išmušame ir pasūdome.
- Įdarui maltą kiaulieną sumaišome su keptais svogūnais ir pagardiname prieskoniais su druska.
- Ant mėsos dedame įdarą, gaminiui suteikiame apvalią formą.
- Gaminį pavilgome plaktame kiaušinyje, pavoliojame džiūvėsėliuose ir kepame riebaluose.
- Patiekiame užpilę sviestu.
- Kartu paduodame virtų bulvių, raugintų agurkų, troškintų arba marinuotų burokėlių salotų.
Pabaigai…
Maisto gaminimas yra dalijimasis; mėgaukitės procesu ir galutiniu patiekalu su artimaisiais.