Menkė su žaliuoju sviestu ir žaliomis salotomis

Menkė su žaliuoju sviestu ir žaliomis salotomis

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Nuotraukoje matote patiekalą, pagamintą iš apačioje nurodytų ingredientų.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Patiekalai vakarienei, Patiekalai visai šeimai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 1 atšaldytos menkės,
  • Druskos
  • pipirų
  • citrinos,
  • 2 svogūnų,
  • 1 skiltelės česnako.
  • Blyneliams:
  • 6 vidutinių bulvių,
  • 1 kiaušinio,
  • Druskos
  • Pusės pakepinto svogūno.

Gaminimo eiga
 

  • Menkę nuvalom, išdarinėjam ir supjaustom kepsniais. Papipirinam, padruskinam ir apšlakstom citrinos sultimis. Dedam į kepimo indą, į vidų dedam pusžiedžiais supjaustytus svogūnus, krapus, česnako griežinėlius. Ant viršaus žaliojo sviesto.. Dar truputis druskos ir pipirų. Dedam į indą, apsukam folija ir kepam orkaitėje apie minutes temp. Likus min foliją nuimam.
  • Salotos: Paprika, svogūnų laiškai, pomidorai, ridikėliai, agurkai, salotos lapai.
  • Užpilas: Aliejus, garstyčios, citrinos sultys, auksaspalvis sirupas, druska, pipirai, prieskonių mišinys su saulėje džiovintais pomidorais.

Pabaigai…

Visada plaukite rankas ir dezinfekuokite paviršius, kad išlaikytumėte higieną.
Recepto raktažodžiai Žuvies patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating