Mėsa įdarytos saldžiosios paprikos

Mėsa įdarytos saldžiosios paprikos

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Man patinka gaminti taip, kaip aprašiau čia. Jei turite kitų idėjų, pasidalinkite komentaruose.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 45 minutes
Iš viso 1 hour 5 minutes
Patiekalas Patiekalai vakarienei
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • malta kiauliena: 400 gramų
  • saldžiosios paprikos: 4-5
  • kiaušiniai: 1
  • raudonėlių lapeliai: saujelė
  • kapotos petražolės: 1 šaukštas
  • morkos: 2
  • šviežiai malti pipirai
  • druska
  • majonezas: 1 šaukštas
  • malti džiūvėsėliai: 2
  • aitrioji paprika: truputėlis
  • tarkuotas fermentinis sūris: 2 šaukštai
  • mėgiamas pomidorų padažas: 4-5 šaukštas
  • aliejus: 1 šaukštas

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia paprikas nuplauname, nupjauname viršų bei pašaliname sėklas.
  • Tuomet morką nuskutame, nuplauname bei ganėtiniai smulkiai sutarkuojame.
  • Tada į maltą mėsą įmaišome raudonėlius, pipirus, aitriąją papriką, druską, džiūvėsėlius, majonezą, sutrakuotas morkas bei kiaušinį. Paprikas šaukštu pripildome paruošta mėsa.
  • Dabar patepame paprikas aliejumi, sudedame į kepimo indą bei kepame iki laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug – minučių.
  • Baigiant kepti ant paprikų uždedame po šaukštą pomidorų padažo, užberiame sūrio bei dar maždaug minutėms pašauname į karštą orkaitę.
  • Galiausiai patiekiame paprikas pabarstytas petražolėmis.

Pabaigai…

Valykite paviršius darbo metu, kad išlaikytumėte tvarkingą ir efektyvią virtuvę.
Recepto raktažodžiai Įdaryta paprika, Mėsos patiekalai, Patiekalai orkaitėje, Saldusis pipiras
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating