Moliūgo piurė su smulkinta triušiena

Moliūgo piurė su smulkinta triušiena

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Vidutinis
Paprastas, sotus ir skanus patiekalas, kurį kiekvienas sodininkas, ar namų valdos turėtojas ras savo darže. Kitą dalį reikės paieškoti parduotuvėje ar turgelyje.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 25 minutes
Iš viso 45 minutes
Patiekalas Patiekalai pietums, Patiekalai vakarienei
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 2 porcijos

Ingredientai
  

  • 3 kg triušio skerdienos
  • 1 kg moliūgo
  • pusės kopūsto
  • 150g pupelių
  • 2 morkų
  • svogūno
  • česnako 2 skiltelių
  • krapų
  • petražolių
  • čili (pagal skonį)
  • pipirų
  • druskos

Gaminimo eiga
 

  • Imame greitpuodį, dedame visą triušienos skerdieną, užpilame vandeniu, kad triušiena būtų apsemta, sudedame mirkytas pupeles, smulkintą česnaką, pagardiname pipiru ir druska. Uždarome puodą ir verdame 35-40 minučių.
  • Tuo tarpu likusias daržoves dedame į virtuvinį kombainą, malame iki vientisos masės – piurė.
  • Pasibaigus virimui, nuoriname greitpuodį, išimame gerai išvirusią triušieną, padedame atvėsti ir į sultinį supilame daržovių piurė.
  • Užkaičiame puodą su sultiniu ir daržovių piurė ant silpnos ugnies kol užvirs.
  • Triušienos mėsą šakutės pagalba nukauliname, ji puikiai išvirusi ir beveik atšokusi, virtuviniu kombainu smulkiai sumalame, supilame į kaitinamą moliūgo, kopūsto pupelių morkų, svogūno piurė.
  • Maišydami kaitiname iki užvirs.
  • Imame dubenėlį, pilame piurė ir į stalą teikiame su gardžia juoda duona.

Pabaigai…

Maisto gaminimas yra puiki galimybė kūrybiškai išreikšti save.
Recepto raktažodžiai Patiekalai pietums, Patiekalai vakarienei
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating