Omletas su voveraitėmis

Omletas su voveraitėmis

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Man patinka gaminti taip, kaip aprašiau čia. Jei turite kitų idėjų, maloniai kviečiu pasidalinti komentaruose.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 15 minutes
Iš viso 25 minutes
Patiekalas Patiekalai vakarienei
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 2 porcijos

Ingredientai
  

  • kiaušiniai: 8
  • voveraitės: 200 gramų
  • grietinė: 75 gramai
  • sviestas: 50 gramų
  • alyvuogių aliejus: 2 šaukštai
  • krapai: kelios šakelės
  • druska
  • juodieji pipirai

Gaminimo eiga
 

  • Pradžioje voveraites supjaustykime, maždaug minutes pakepkime sviesto ir alyvuogių aliejaus mišinyje. Suberkime krapus, sudėkime grietinę ir dar kiek pakaitinkime, tik neleiskime užvirti.
  • Tuomet kiaušinius su druska bei pipirais išplakime trintuvu.
  • Tada į švarią keptuvę įpilkime alyvuogių aliejaus ir pastatykime ant kaitrios viryklės. Kai aliejus įkais, įpilkime išplaktus kiaušinius. Tada uždenkime keptuvę dangčiu ir kepkime, kol omletas paskrus.
  • Galiausiai uždėkime ant omleto įdaro, perlenkime pusiau ir galime tiekti į stalą.
  • Patarimas: Jei voveraičių ar kitų grybų neturime, įdėkime kiaulienos kumpio, skrebučių ir svogūnų laiškų. Kiaulienos kumpį supjaustykime mažais gabaliukais, apkepkime svieste. Kumpio gabaliukus išimkime, tada tame pačiame svieste apkepkime prancūziško batono gabaliukus, suberkime smulkiai supjaustytus svogūnų laiškus, tada vėl suberkime kumpio gabaliukus, pamaišykime – ir jau turime įdarą.

Pabaigai…

Valykite paviršius darbo metu, kad išlaikytumėte tvarkingą ir efektyvią virtuvę.
Recepto raktažodžiai Kiaušinių patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating