Pavasarinė pica

Pavasarinė pica

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Ingredientų sąrašas ir gaminimo eiga yra apačioje.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Itališki patiekalai, Patiekalai pietums, Patiekalai vakarienei, Patiekalai visai šeimai
Virtuvė Itališka
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 500g kvietinių miltų
  • 20g mielių
  • 0.5 šaukšto druskos
  • 0.35l vandens
  • 0.5 šaukšto rudojo cukraus
  • 2 šaukštai alyvuogių aliejaus
  • truputį picos prieskonių
  • 3 šaukštai pomidorų padažo
  • 0.3kg dešros
  • truputį krapų
  • 0.3k fermentinio sūrio
  • 0.5 vieneto paprikos

Gaminimo eiga
 

  • Ant labai švaraus stalviršio persijojame miltus, įberiame druskos. Viduryje padarome duobutę, į kurią įpilame alyvuogių aliejų, mieles, cukrų ir šiek tiek vandens. Išmaišome bei paliekame, kad mielės pakiltų.
  • Po truputį pildami vandenį sumaišome tešlą, Iš pat pradžių tešlą maišome šakute, imdami miltus nuo pakraščio į vidurį, o kai tešla pasidaro galima minkyti, ją minkome tol, kol taps elastinga ir nelips prie mūsų rankų.
  • Tada sudedame tešlą į indą, užklojame švariu rankšluostėliu, kad pakiltų dar maždaug du kartus.
  • Iškilusią tešlą padaliname į porą dalių, iškočiojame bei suformuojame picos formos padą.
  • Ištepame pomidorų padažu, sudedame kitųs ingredientus, apibarstome sūriu.
  • Kepame apie – minučių ~laipsnių temperatūroje.

Pabaigai…

Prieskonių naudojimas yra svarbus; nebijokite eksperimentuoti su skirtingais prieskoniais ir žolelėmis.
Recepto raktažodžiai Patiekalai iškylai, Patiekalai su sūriu, Patiekalai vaikams, Picos, Picų tešla ir papločiai, Receptai su nuotraukomis
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating