Pesto makaronai
Čia rasite mano receptą. Jei turite pastabų ar patarimų, rašykite komentaruose.
Ingredientai
- Dvi saujos arugulos
- Dvi skiltelės česnako
- Saujelė kepintų žemės riešutų
- Žiupsnelis druskos
- 3 v.š alyvuogių aliejaus
- Saujelė įtarkuoto parmezano sūrio
- 10 vyšninių pomidorų
- 1 pakelis makaronų
Gaminimo eiga
- Sudėti į smulkintuvą arugulą, riešutus, česnako skilteles, druską, alyvuogių aliejų.
- Smulkinti tol, kol virsta tirštu padažu.
- Perkelti į dubenį ir įtarkuoti parmezano sūrio.
- Pabarstyti su druska , bei pipirais pagal skonį.
- Ant skardos ištiesti kepimo popierų.
- Perpjauti vyšninius pomidorus per pusę ir sudėti ant skardos.
- Apšlakstyti pomidoriukus alyvuogių aliejumi.
- Įdėti į orkaitę ir skrudinti ~in. .
- Užvirinti vandenį. Įberkite druskos ir sudėkite makaronus.
- . Patiekimas:
- . Nusausinkite makaronus. Sudėkite į indą ir užpilikte padažu.
- . Sudėkite keptus pomidoriukus. SKANAUS!
Pabaigai…
Kartais mažiau yra daugiau; paprasti patiekalai gali būti patys skaniausi.