Riebaluose virta vištos šlaunelė

Riebaluose virta vištos šlaunelė

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Ingredientai apačioje, galima keisti be glitimo produktais.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Patiekalai pietums, Patiekalai vakarienei, Patiekalai visai šeimai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 1 vištos šlaunelė
  • 1 kiaušinis
  • truputis druskos ir pipirų mišinio
  • 1 česnako skiltelė
  • miltų
  • 2 šaukštai obuolių acto
  • aliejaus

Gaminimo eiga
 

  • Vištos šlaunelę įtriname druska, pipirų mišiniu, susmulkintu česnaku, apšlakstome actu ir marinuojame val.
  • Iš kiaušinio, druskos, šaukštų vandens ir miltų paruošiame grietinės tirštumo tešlą.
  • Joje apvoliojame vištos šlaunelę.
  • Šlaunelę verdame aliejuje.
  • Patiekiame su virtais makaronais, šviežiomis daržovėmis bei majonezo ir pomidorų padažo mišiniu.

Pabaigai…

Kokybiški ingredientai dažnai duoda geriausius rezultatus maisto gamyboje.
Recepto raktažodžiai Receptai su nuotraukomis, Vištienos patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating