Riebaluose virta vištos šlaunelė
Ingredientai apačioje, galima keisti be glitimo produktais.
Ingredientai
- 1 vištos šlaunelė
- 1 kiaušinis
- truputis druskos ir pipirų mišinio
- 1 česnako skiltelė
- miltų
- 2 šaukštai obuolių acto
- aliejaus
Gaminimo eiga
- Vištos šlaunelę įtriname druska, pipirų mišiniu, susmulkintu česnaku, apšlakstome actu ir marinuojame val.
- Iš kiaušinio, druskos, šaukštų vandens ir miltų paruošiame grietinės tirštumo tešlą.
- Joje apvoliojame vištos šlaunelę.
- Šlaunelę verdame aliejuje.
- Patiekiame su virtais makaronais, šviežiomis daržovėmis bei majonezo ir pomidorų padažo mišiniu.
Pabaigai…
Kokybiški ingredientai dažnai duoda geriausius rezultatus maisto gamyboje.