Rūkytas ungurys

Rūkytas ungurys

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Štai mano būdas, kaip gaminu šį patiekalą. Pasidalinkite savo būdais komentaruose.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Patiekalai pietums, Patiekalai vakarienei, Patiekalai visai šeimai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • Ungurys
  • druskos
  • pipirų
  • lauro lapelių
  • gvazdikėlių
  • kadagio uogų

Gaminimo eiga
 

  • Išdarinėtą ungurį įtriname druska, sumaišyta su susmulkintais prieskoniais, ir paslėgtą palaikome dienas, kad įsisūrėtų.
  • Po to nusausiname, šonus išplečiame įsprausdami pagaliukais ir kabiname rūkyti.
  • Rūkome dienas, atsižvelgiant į ungurio dydį ir rūkymo būdą – šaltai rūkome ilgiau, karštai – trumpiau.
  • Paprastai biagiama rūkyti kadagio dūmais.
  • Patiekiame nenuluptą, supjaustytą nedideliais gabalėliais, su citrinos griežinėliais.

Pabaigai…

Skirkite laiko mėgautis maisto gaminimo aromatais ir garsais; tai yra dalis patirties.
Recepto raktažodžiai Receptai su nuotraukomis, Žuvies patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating