Saldus aštrus faršo troškinys

Saldus aštrus faršo troškinys

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Šiandieną pasimėgaukite saldžiu aštriu faršo troškiniu. Tai – puikus pietų patiekalas.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 45 minutes
Patiekalas Patiekalai pietums, Patiekalai vakarienei, Patiekalai visai šeimai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 2 supjaustyti svogūnai
  • 2 sutrintos česnako skiltelės
  • 500 g jautienos faršo
  • 1/4 puodelio pomidorų pastos su aštriais prieskoniais
  • 2 supjaustytos morkos
  • 2 supjaustyti saliero stiebai
  • 3 puodeliai vandens arba sultinio
  • 1 mažas nuluptas išsėklintas ir supjaustytas obuolys
  • 1 suraikytas bananas
  • 1/4 puodelio razinų
  • 2 valgomieji šaukštai rudojo cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai baltojo acto
  • Virti ryžiai patiekimui

Gaminimo eiga
 

  • Įkaitinkite aliejų vidutinio dydžio keptuvėje ant didelės liepsnos. Pakepinkite svogūnus ir česnaką minutes, kol suminkštės. Sudėkite faršą. Kepkite dar minutes, kepdami šaukštu ar mentele sukapokite faršą, kad nebūtų sušokęs dideliais gabalais. Įmaišykite pomidorų pastą. Kepkite minutes, kol pradės skaniai kvepėti.
  • Sudėkite daržoves ir supilkite sultinį. Užvirinkite ant didelės liepsnos, tada sumažinkite ir pavirkite atviroje keptuvėje – min, kol daržovės suminkštės.
  • Įmaišykite obuolį, bananą, razinas, cukrų ir actą. Dar pavirkite – minučių, kol sukietės. Patiekite su ryžiais. Patarimas: šį patiekalą galima užsišaldyti, todėl kodėl nepasidarius jo daugiau? Jis puikiai tinka ir ant skrebučių.

Pabaigai…

Neskubėkite gamindami; kantrybė dažnai padeda pasiekti geriausius skonius.
Recepto raktažodžiai Aštrūs patiekalai, Jautienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai iš faršo, Receptai su nuotraukomis, Troškiniai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating