Salotos su želatina

Salotos su želatina

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Ingredientai ir gaminimo eiga pateikti apačioje.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Patiekalai vakarienei, Patiekalai visai šeimai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 4 virtos bulvės
  • 4 virtos morkos
  • 4 marinuoti agurkai
  • 1 stiklinė konservuotų žirnelių
  • 1 stiklinė maltų marinuotų arba raugintų grybų
  • 1 indelis majonezo
  • 3 šaukštai grietinės
  • 2 šaukštai želatinos
  • 1 stiklinė mėsos, grybų sultinio arba vandens
  • truputis pipirų

Gaminimo eiga
 

  • Želatiną išbrinkiname ir ištirpiname sultinyje.
  • Bulves, morkas, agurkus supjaustome kubeliais, suberiame žirnelius ir sumaišome su majonezu, grietine ir trupučiu pipirų.
  • Į maltus grybus įpilame šaukštus paruoštos želatinos, o likusią želatiną supilame į daržovių salotas.
  • Į aliejumi pateptą formą sudedame dalį daržovių salotų.
  • Į vidurį įdedame grybus ir vėl uždedame salotų.
  • Taip paruoštas salotas val. laikome šaltai.
  • Po to išimame iš formos, papuošiame ir patiekiame.

Pabaigai…

Tinkami įrankiai gali palengvinti ir padaryti maisto gamybą malonesnę.
Recepto raktažodžiai Receptai su nuotraukomis, Salotos
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating