Sicilijos makaronai

Sicilijos makaronai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Visa informacija apie receptą pateikta žemiau.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 15 minutes
Iš viso 25 minutes
Patiekalas Patiekalai vakarienei
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • makaronai: 400 gramų
  • faršas: 300 gramų
  • pievagrybiai: 200 gramų
  • svogūnai: 1
  • česnakas: 3 skiltelės
  • Mocarelos sūris: 150 gramų
  • pomidorai: 3
  • alyvuogės: sauja
  • bazilikas

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia makaronus išvirkime pasūdytame vandenyje.
  • Keptuvėje apkepinkime su prieskoniais maltą mėsą, sudėkime pjaustytus česnakus, apkepkime, sudėkime pjaustytus pievagrybius, pomidorus, pakepkime.
  • Į kepimo indą sudėkime makaronus, mėsą, ant viršaus sudėkime alyvuogių ir mocarelos pjaustytą sūrį ir pašaukime į iki laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę maždaug minučių.

Pabaigai…

Porcijų dydis gali skirtis priklausomai nuo asmeninių pageidavimų ir alkio lygio.
Recepto raktažodžiai Makaronai, Patiekalai iš faršo
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating