Sicilijos makaronai
Visa informacija apie receptą pateikta žemiau.
Ingredientai
- makaronai: 400 gramų
- faršas: 300 gramų
- pievagrybiai: 200 gramų
- svogūnai: 1
- česnakas: 3 skiltelės
- Mocarelos sūris: 150 gramų
- pomidorai: 3
- alyvuogės: sauja
- bazilikas
Gaminimo eiga
- Pirmiausia makaronus išvirkime pasūdytame vandenyje.
- Keptuvėje apkepinkime su prieskoniais maltą mėsą, sudėkime pjaustytus česnakus, apkepkime, sudėkime pjaustytus pievagrybius, pomidorus, pakepkime.
- Į kepimo indą sudėkime makaronus, mėsą, ant viršaus sudėkime alyvuogių ir mocarelos pjaustytą sūrį ir pašaukime į iki laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę maždaug minučių.
Pabaigai…
Porcijų dydis gali skirtis priklausomai nuo asmeninių pageidavimų ir alkio lygio.