Silkė keptose morkose

Silkė keptose morkose

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Gerai paruošta silkė skanus patiekalas. Gerai paruošti silkę, te neįsižeidžia šeimininkės, ne kiekviena geba. Šį patiekalą, mano galva, geba paruošti kiekviena.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Iš viso 15 minutes
Patiekalas Patiekalai vakarienei
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 1 silkės;
  • 5 – 6 morkų;
  • 3 svogūnų, vidutinio dydžio;
  • saulėgrąžų sėklų;
  • druskos;
  • pipirų;
  • 0,5 a.š. cukraus;
  • pomidorų padažo;
  • krapai;
  • petražolės;
  • aliejaus;
  • vandens.

Gaminimo eiga
 

  • Paruošiame silkę, išvalome vidurius, ikrus ar pienes paliekame salotoms, bet galima panaudoti gamybos procese prie alaus bokalo. Išimame vidurinį kaulą, jei liko smulkiųjų, kruopščiai išrenkame. Susmulkiname mažais kubeliais. Nuskutame morkas ir sutarkuojame. Svogūnus supjaustykite smulkiais kubeliais. Įkaitiname keptuvėje aliejų ir sudedame morkas – min.
  • Atskirai pakepiname svogūnus iki gražiai paruduoja suberiame saulėgrąžų sėklas. Apkepintus svogūnus su saulėgrąžomis sudedame į morkas ir kepiname dar apie min. Suberiame pasmulkintus prieskonius. Įdedame pomidorų padažą sumaišytą su vandeniu ir dar troškinkite minutes. Kubeliais supjaustytą silkę susluoksniuojame į atvėsusias paruoštas daržoves. Salotos tinka ir pusryčiams ir vakarienei.

Pabaigai…

Skonių balansas yra svarbus; apsvarstykite saldumą, sūrų, rūgštų ir kartų elementus.
Recepto raktažodžiai Patiekalai su silke
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating