Šiltas kuskusas su vištiena

Šiltas kuskusas su vištiena

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Ieškote nesudėtingos vakarienės, kuri būtų ne tik paprasta, bet ir skani? Mūsų šiltas kuskusas su traškia vištiena ir paprikomis jums padės. Šis patiekalas su dideliais, sultingais vištienos gabalėliais, puikiai pagardintais prieskoniais ir spalvingomis daržovėmis, patiks visai miniai. Paprika suteikia dūmo prieskonio, o kuskusas viską sujungia. Šis patiekalas puikiai tinka įtemptomis savaitės naktimis arba tada, kai norisi ko nors sotaus ir skanaus. Pasinerkime ir paverskime maisto gaminimą paprastu ir maloniu!
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 15 minutes
Iš viso 35 minutes
Patiekalas Patiekalai vakarienei
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 1,5 kg vištienos šlaunelių be kaulų ir odos, supjaustytų dideliais gabalais
  • 1 puodelis kuskuso
  • 1 raudonosios paprikos, supjaustytos kubeliais
  • 1 geltonoji paprika, supjaustyta kubeliais
  • 1 smulkiai supjaustytas svogūnas
  • 2 skiltelės smulkinto česnako
  • 2 arbatiniai šaukšteliai paprikos
  • 1 arbatinis šaukštelis kmynų
  • Druskos ir pipirų pagal skonį
  • Alyvuogių aliejaus kepimui
  • Šviežių petražolių papuošimui (nebūtina)

Gaminimo eiga
 

  • Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros.
  • Vištienos gabalėlius pagardinkite paprika, kmynais, druska ir pipirais.
  • Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų ant vidutinės ugnies ir kepkite vištieną, kol iš išorės taps traški.
  • Toje pačioje keptuvėje pakepinkite svogūnus ir česnakus, kol suminkštės.
  • Sudėkite kubeliais supjaustytas paprikas ir toliau troškinkite, kol daržovės suminkštės.
  • Paruoškite kuskusą pagal pakuotės instrukcijas.
  • Sumaišykite traškią vištieną su troškintomis daržovėmis.
  • Vištienos ir daržovių mišinį patiekite ant puraus kuskuso.
  • Jei norite, papuoškite šviežiomis petražolėmis.

Pabaigai…

Mėgaukitės spalvomis, tekstūromis ir kvapais gamindami.
Recepto raktažodžiai Salotos, Vištienos patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating