Šnicelis

Šnicelis

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Žemiau pateikiami ingredientai ir gaminimo instrukcijos.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Patiekalai pietums, Patiekalai vakarienei, Patiekalai visai šeimai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 300 g kiaulienos faršo
  • 1 svogūnas
  • 2 šaukštai manų kruopų
  • 4 šaukštai džiūvėsėlių
  • 2 kiaušiniai
  • druska
  • juodieji pipirai
  • prieskoniai

Gaminimo eiga
 

  • Faršą sumaišome su maltu svogūnu ir dar kartą gerai išmaišome.
  • Mėsą pagardiname prieskoniais, užberiame druskos, juodųjų pipirų.
  • Supilame manų kruopas ir plaktą kiaušinį ant mėsos.
  • Tada mėsą labai gerai išminkome ir suformuojame plokščius paplotėlius.
  • Paplotėlius, kuriuos suformavome, išvoliojame džiuvėsėliuose ir kepame gerai įkaitintame aliejuje. SKANAUS!

Pabaigai…

Pateikimas svarbus – skirkite laiko patiekalo pateikimui ant lėkštės.
Recepto raktažodžiai Patiekalai iš faršo, Receptai su nuotraukomis
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating