Šnicelis
Žemiau pateikiami ingredientai ir gaminimo instrukcijos.
Ingredientai
- 300 g kiaulienos faršo
- 1 svogūnas
- 2 šaukštai manų kruopų
- 4 šaukštai džiūvėsėlių
- 2 kiaušiniai
- druska
- juodieji pipirai
- prieskoniai
Gaminimo eiga
- Faršą sumaišome su maltu svogūnu ir dar kartą gerai išmaišome.
- Mėsą pagardiname prieskoniais, užberiame druskos, juodųjų pipirų.
- Supilame manų kruopas ir plaktą kiaušinį ant mėsos.
- Tada mėsą labai gerai išminkome ir suformuojame plokščius paplotėlius.
- Paplotėlius, kuriuos suformavome, išvoliojame džiuvėsėliuose ir kepame gerai įkaitintame aliejuje. SKANAUS!
Pabaigai…
Pateikimas svarbus – skirkite laiko patiekalo pateikimui ant lėkštės.