Švediški kukuliai

Švediški kukuliai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Man patinka gaminti taip, kaip aprašiau čia. Jei turite kitų idėjų, pasidalinkite komentaruose.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 40 minutes
Iš viso 1 hour
Patiekalas Patiekalai pietums, Patiekalai vakarienei, Patiekalai visai šeimai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 500 g kiaulienos faršo
  • 2 šaukštai džiūvėsėlių
  • druskos
  • 60 g sviesto
  • juodųjų pipirų
  • 1 šaukštas kvietinių miltų
  • 0.25 l vištienos sultinio
  • 3 šaukštai grietinės
  • 1 kiaušinis

Gaminimo eiga
 

  • Kiaušinį, džiūvėsius bei prieskonius sumaišome su faršu.
  • Keptuvėje ištirpiname g sviesto ir kepame kukulius apie minutes. Kai kukuliai apkepa, dedame į puodą ir paviriame apie – minučių.
  • Į keptuvę sudedame likusius g sviesto, maišant supilame miltus. Kepame, kol paraus. Tai atlikę, maišydami į keptuvę pilame sultinį, kad neliktų gumulų.
  • Maišome iki vientisos masės, tada įberiame druskos bei pipirų ir viriame ~ minučių ant silpnos ugnies.
  • Išvirus, dedame grietinę ir ją sumaišome.
  • Galime tiekti su bulvėmis, daaržovėmis, mišrainėmis, makaronais. Viskas pagal Jūsų skonį. Skanaus!

Pabaigai…

Maisto gaminimas yra įgūdis, kuris tobulėja su praktika – nuolat eksperimentuokite ir mokykitės.
Recepto raktažodžiai Kiaulienos patiekalai, Patiekalai iš faršo, Receptai su nuotraukomis
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating