Svieste kepta menkė
Recepto aprašymas ir ingredientai pateikti žemiau.
Ingredientai
- 1 menkė
- truputis druskos
- žuvies prieskonių
- sviesto
- Tešlai:
- 1 kiaušinis
- 0,5 stiklinės vandens
- truputis druskos
- miltų
Gaminimo eiga
- Pirmiausia pasūdome žuvį, apibarstome prieskoniais ir pusę valandos palaikome uždengtame inde.
- Tada paruošiame vidutinio tirštumo tešlą, tešloje apvoliojame menkę. Žuvį dedameį keptuvėje įkaitintą sviestą, apkepame, vėl dedame į tešlą ir vėl toliau kepame. Kepame ant nedidukės ugnies.
- Tiekiame karštą su virtomis bulvėmis, daržovėmis.
Pabaigai…
Laikykite peilius aštrius, kad būtų saugu ir efektyvu dirbti virtuvėje.