Svieste kepta menkė

Svieste kepta menkė

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Recepto aprašymas ir ingredientai pateikti žemiau.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Patiekalai vakarienei, Patiekalai visai šeimai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 1 menkė
  • truputis druskos
  • žuvies prieskonių
  • sviesto
  • Tešlai:
  • 1 kiaušinis
  • 0,5 stiklinės vandens
  • truputis druskos
  • miltų

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia pasūdome žuvį, apibarstome prieskoniais ir pusę valandos palaikome uždengtame inde.
  • Tada paruošiame vidutinio tirštumo tešlą, tešloje apvoliojame menkę. Žuvį dedameį keptuvėje įkaitintą sviestą, apkepame, vėl dedame į tešlą ir vėl toliau kepame. Kepame ant nedidukės ugnies.
  • Tiekiame karštą su virtomis bulvėmis, daržovėmis.

Pabaigai…

Laikykite peilius aštrius, kad būtų saugu ir efektyvu dirbti virtuvėje.
Recepto raktažodžiai Receptai su nuotraukomis, Žuvies patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating