Tailandietiški vištienos lavašai

Tailandietiški vištienos lavašai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Dažniausiai gaminu taip kaip aprašyta apačioje.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 25 minutes
Iš viso 45 minutes
Patiekalas Azijietiški patiekalai, Pasaulio virtuvė, Patiekalai pietums, Patiekalai vakarienei, Patiekalai visai šeimai, Rytietiški patiekalai, Tailandietiški patiekalai
Virtuvė Azijietiška
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • Vištienos krūtinėlė: 1 (grilyje kepta, nulupta odele, sumulkinta)
  • Žirnių daigai: pusė indelio
  • Mėta: 1/4 stiklinės lapelių
  • Kalendra: 1/4 stiklinės lapelių
  • Raudonieji svogūnai: 1 (plonai supjaustytas)
  • Lavašai: 4
  • Švelnus čili padažas: patiekimui***
  • Padažui:
  • Žalioji citrina: 1
  • Aliejus: 1 valgomasis šaukštas
  • Rudasis cukrus: 2 valgomieji šaukštai
  • Žuvies padažas: 2 valgomieji šaukštai
  • Česnakai: 1 skiltelė (sutrinta)
  • Raudonieji čili pipirai: 1 (supjaustytas)

Gaminimo eiga
 

  • Dubenyje sumaišykite vištieną su žirnių daigais, žolelėmis ir svogūnu.
  • Padažas: išspauskite citrinos sultis. Sumaišykite ingredientus stiklainyje. Užpilkite ant vištienos salotų.
  • Salotas sudėkite ant lavašo ir suvyniokite. Patiekite su padažu.

Pabaigai…

Skirkite laiko mėgautis maisto gaminimo aromatais ir garsais; tai yra dalis patirties.
Recepto raktažodžiai Greitai pagaminami, Patiekalai vaikams, Receptai su nuotraukomis, Vištienos patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating