Tailandietiški vištienos lavašai
Dažniausiai gaminu taip kaip aprašyta apačioje.
Ingredientai
- Vištienos krūtinėlė: 1 (grilyje kepta, nulupta odele, sumulkinta)
- Žirnių daigai: pusė indelio
- Mėta: 1/4 stiklinės lapelių
- Kalendra: 1/4 stiklinės lapelių
- Raudonieji svogūnai: 1 (plonai supjaustytas)
- Lavašai: 4
- Švelnus čili padažas: patiekimui***
- Padažui:
- Žalioji citrina: 1
- Aliejus: 1 valgomasis šaukštas
- Rudasis cukrus: 2 valgomieji šaukštai
- Žuvies padažas: 2 valgomieji šaukštai
- Česnakai: 1 skiltelė (sutrinta)
- Raudonieji čili pipirai: 1 (supjaustytas)
Gaminimo eiga
- Dubenyje sumaišykite vištieną su žirnių daigais, žolelėmis ir svogūnu.
- Padažas: išspauskite citrinos sultis. Sumaišykite ingredientus stiklainyje. Užpilkite ant vištienos salotų.
- Salotas sudėkite ant lavašo ir suvyniokite. Patiekite su padažu.
Pabaigai…
Skirkite laiko mėgautis maisto gaminimo aromatais ir garsais; tai yra dalis patirties.