Tailandietiški vištienos vokeliai

Tailandietiški vištienos vokeliai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Niekas nelieka paslėpta, viskas žemiau.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Patiekalai vakarienei
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • vištienos krūtinėlė: 1
  • česnakas: 1 skiltelė
  • žalia kalendra: 55 g
  • sojų padažas: 3 šaukštai
  • sezamo sėklos: 2 šaukšteliai
  • sezamo aliejus: 1 šaukštelis
  • skystas medus: 2 šaukšteliai

Gaminimo eiga
 

  • Pradžioje nulupkime nuo krūtinėlės odelę, atidėkime (neišmeskime). Supjaustykime mėsą šiaudeliais. Tada česnaką susmulkinkime, kalendros lapelius susmulkinkime. Sumaišykime vištieną, česnaką, kalendrą, šaukštelius sojų padažo ir šaukštelį sezamo sėklų.
  • Tuomet vištienos odelę perpjaukime perpus. Į abiejų dalių vidurį įdėkime vištienos masės, sulankstykime kaip vokelį bei persmeikite dantų krapštuku.
  • Po to gilioje keptuvėje įkaitinkime aliejų. Abu vokelius apkepkime ant silpnos liepsnos, kol pagels.
  • Kol keps vokeliai, mes pasigaminkime padažą. Sumaišykime sezamų aliejų, šaukštelį sojų padažo, medų bei šaukštelį sezamų sėklų.
  • Galiausiai iškepusius vištienos vokelius išimkime į lėkštę, papuoškime vyšniniais pomidorais arba kitomis daržovėmis. Prie vokelių patiekite padažą. Skanaus valgantiems!

Pabaigai…

Pateikimas svarbus – skirkite laiko patiekalo pateikimui ant lėkštės.
Recepto raktažodžiai Vištienos patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating