Tailandietiškos jautienos salotos

Tailandietiškos jautienos salotos

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Gaivios ir sočios salotos pietų stalui ar priešpiečiams. Įpjaustykite čili pipiriukų, jei norisi aštrumo.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 25 minutes
Iš viso 45 minutes
Patiekalas Azijietiški patiekalai, Pasaulio virtuvė, Patiekalai pietums, Patiekalai vakarienei, Patiekalai visai šeimai, Rytietiški patiekalai, Tailandietiški patiekalai
Virtuvė Azijietiška
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 400 g jautienos nugarinės
  • 100 g Pekino kopūsto lapų
  • 1 sauja mėtos lapelių
  • 1 sauja kalendros lapelių
  • 1 puodelis šparaginių pupelių
  • 1 dėžutė vyšninių pomidorų, supjaustytų pusiau
  • 1 griežinėliais supjaustytas agurotis
  • 1 plonais griežinėliais supjaustytas raudonasis svogūnas
  • Padažui:
  • 1/3 puodelio saldaus čili padažo
  • Sutarkuota 1 žaliosios citrinos žievelė
  • 2 valgomieji šaukštai žuvų padažo
  • 1 trinta česnako skiltelė

Gaminimo eiga
 

  • Įkaitinkite aliejų didelėje keptuvėje ant didelės ugnies.
  • Kepkite jautieną po minutes iš abiejų pusių, kol apkeps. Padėkite atskirai ir uždenkite, kad neatšaltų.
  • Padažas: dubenėlyje suplakite visus ingredientus ir padėkite atskirai.
  • Į didelį dubenį sudėkite kopūstą, žoleles, šparagus, pomidoriukus, agurką ir svogūną.
  • Plonai supjaustykite jautieną. Sumaišykite su salotomis ir padažu prieš pat patiekdami.

Pabaigai…

Porcijų dydis gali skirtis priklausomai nuo asmeninių pageidavimų ir alkio lygio.
Recepto raktažodžiai Jautienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Receptai su nuotraukomis, Salotos
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating