Toskanos vištiena

Toskanos vištiena

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Nuotraukoje matote patiekalą iš žemiau esančių ingredientų.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Itališki patiekalai, Pasaulio virtuvė, Patiekalai vakarienei
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • Krepšelis vynuoginių pomidorų,
  • 1 raudonoji paprika, supjaustyta, be sėklų,
  • 3/4 puodelio alyvuogių,
  • 1/2 citrinos sultys,
  • 4 mažos vištienos krūtinėlių file.

Gaminimo eiga
 

  • Įkaitinkite orkaitę iki vidutinės laipsnių temperatūros.
  • Dubenyje sumaišykite pomidorus, alyvuoges, papriką, citrinos sultis ir šaukštą alyvuogių aliejaus.
  • Šaukštą alyvuogių aliejaus įkaitinkite keptuvėje. Vištienos file pagardinkite prieskoniais pagal skonį ir kiekvieną pusę kepkite minutes. Perkelkite į kepimo indą.
  • Pomidorų mišinį perkelkite į tą patį indą. minutes lengvai kepkite, tada apipilkite vištieną, pamaišykite, pagardinkite prieskoniais ir kepkite dar – minučių.

Pabaigai…

Visada plaukite rankas ir dezinfekuokite paviršius, kad išlaikytumėte higieną.
Recepto raktažodžiai Daržovių patiekalai, Paukštienos patiekalai, Receptai su nuotraukomis, Vištienos patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating