Traški vištiena su sezamais kiniškai

Traški vištiena su sezamais kiniškai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Šio patiekalo gaminimo instrukcijos pateiktos žemiau.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 40 minutes
Iš viso 1 hour
Patiekalas Pasaulio virtuvė, Patiekalai pietums, Patiekalai vakarienei
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • vištienos filė: 500 gramų
  • vištienos prieskonių: 1 arbatinio šaukštelio
  • krakmolo: 2 valgomųjų šaukštų
  • kvietinių miltų: 2 valgomųjų šaukštų
  • medaus: 2 valgomųjų šaukštų
  • sojų padažo: 2 valgomųjų šaukštų
  • sezamo sėklų: 3 valgomųjų šaukštų
  • citrinos sulčių: 2 valgomųjų šaukštų
  • aliejaus: 50 mililitrų

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia vištieną supjaustome nedideliais gabaliukais bei kartu su miltais ir krakmolu sudedame į polietileninį maišelį. Gerai papurtome, kad mėsa gražiai apsivoliotų. Tada kepame keptuvėje.
  • Tuomet iškepusius vištienos gabalėlius dedame į lėkštę, kurią išklojome popieriniu rankšluosčiu, kad susigertų nereikalingas aliejus.
  • Galiausiai į keptuvę pilame du šaukštus aliejaus bei pakepiname sezamus. Tada pilame citrinos sultis, sojos padažą ir dedame medų. Labai gerai išmaišome ir, kai tik pradės kristalizuotis, suberiame vištienos gabalėlius bei gerai apvoliojame. Patiekiame su virtais mėgstamais ryžiais ir žirneliais. Mėgaujamės!

Pabaigai…

Tiksliai matuokite ingredientus, kad užtikrintumėte patiekalo konsistenciją.
Recepto raktažodžiai Receptai su nuotraukomis, Vištienos patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating