Triušienos kepenėlių befstrogenas su bulvių koše

Triušienos kepenėlių befstrogenas su bulvių koše

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Vidutinis
Puikus patiekalas visai šeimai. Garždžios vakarienės!
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 25 minutes
Gamyba 15 minutes
Iš viso 40 minutes
Patiekalas Patiekalai vakarienei
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 2 porcijos

Ingredientai
  

  • triušienos kepenėlių 300g
  • morkos
  • svogūno
  • česnako
  • čili
  • marinuotų pomidorų
  • grietinės
  • aliejus
  • naminio balto vyno
  • miltų
  • krapų
  • petražolių
  • pipirų
  • druskos

Gaminimo eiga
 

  • Nulupame svogūną, česnaką smulkiname kartu su čili krapais ir petražolėmis. Atskirai sutarkuojame morką.
  • Numirkytas kepenėles voliojame miltuose ir kepame gerai įkaitintoje keptuvėje su aliejumi, barstome druską ir pipirų. Kepame 10 minučių kiekvieną pusę.
  • Apkepus pilame stiklinę vandens į keptuvę, sudedame smulkintas daržoves bei prieskonines žoleles, troškiname dar 10 minučių.
  • Galiausiai sudedame grietinę ir pilame pusę stiklinės naminio balto vyno, maišydami troškiname dar 5 minutes.
  • Ant stalo pateikiame su bulvių koše ir namuose marinuotais pomidorais.

Pabaigai…

Maisto gaminimas yra įgūdis, kuris tobulėja su praktika – nuolat eksperimentuokite ir mokykitės.
Recepto raktažodžiai Kepenėlės, Kepenys, Mėsos patiekalai, Patiekalai vakarienei
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating