Triušienos kepenėlių befstrogenas su bulvių koše
Puikus patiekalas visai šeimai. Garždžios vakarienės!
Ingredientai
- triušienos kepenėlių 300g
- morkos
- svogūno
- česnako
- čili
- marinuotų pomidorų
- grietinės
- aliejus
- naminio balto vyno
- miltų
- krapų
- petražolių
- pipirų
- druskos
Gaminimo eiga
- Nulupame svogūną, česnaką smulkiname kartu su čili krapais ir petražolėmis. Atskirai sutarkuojame morką.
- Numirkytas kepenėles voliojame miltuose ir kepame gerai įkaitintoje keptuvėje su aliejumi, barstome druską ir pipirų. Kepame 10 minučių kiekvieną pusę.
- Apkepus pilame stiklinę vandens į keptuvę, sudedame smulkintas daržoves bei prieskonines žoleles, troškiname dar 10 minučių.
- Galiausiai sudedame grietinę ir pilame pusę stiklinės naminio balto vyno, maišydami troškiname dar 5 minutes.
- Ant stalo pateikiame su bulvių koše ir namuose marinuotais pomidorais.
Pabaigai…
Maisto gaminimas yra įgūdis, kuris tobulėja su praktika – nuolat eksperimentuokite ir mokykitės.