Troškinta jautiena
Nuotraukoje panaudoti ingredientai yra apačioje.
Ingredientai
- 800g jautienos be kaulų
- 1 svogūnas
- 1 morka
- 2 šaukštai pomidorų tyrės
- šauktelis riebalų
- šaukštas miltų
- 2 šaukštai grietinės
- šaukštelis garstyčių
- stiklinė daržovių sultinio
- truputis pipirų
- lauro lapų
- druskos
Gaminimo eiga
- Mėsą supjaustome gabaliukais, tada apibarstome druska (sumaišyta su maltais prieskoniais), pavoliojame miltuose ir apkepame.
- Tada sudedame į troškintuvą, užpilame sultiniu ir suberiame visas daržoves (supjaustytas griežinėliais).
- Troškinama uždengta.
- Baigiant troškinti supilame grietinę, pomidorų tyrę, garstyčias.
- Patiekiame pašildytame dubenyje!
Pabaigai…
Skirkite laiko tinkamai paruošti ingredientus; tai daro gaminimą malonesnį.