Troškinta jautiena

Troškinta jautiena

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Nuotraukoje panaudoti ingredientai yra apačioje.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 1 hour
Iš viso 1 hour 20 minutes
Patiekalas Patiekalai pietums, Patiekalai vakarienei, Patiekalai visai šeimai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 800g jautienos be kaulų
  • 1 svogūnas
  • 1 morka
  • 2 šaukštai pomidorų tyrės
  • šauktelis riebalų
  • šaukštas miltų
  • 2 šaukštai grietinės
  • šaukštelis garstyčių
  • stiklinė daržovių sultinio
  • truputis pipirų
  • lauro lapų
  • druskos

Gaminimo eiga
 

  • Mėsą supjaustome gabaliukais, tada apibarstome druska (sumaišyta su maltais prieskoniais), pavoliojame miltuose ir apkepame.
  • Tada sudedame į troškintuvą, užpilame sultiniu ir suberiame visas daržoves (supjaustytas griežinėliais).
  • Troškinama uždengta.
  • Baigiant troškinti supilame grietinę, pomidorų tyrę, garstyčias.
  • Patiekiame pašildytame dubenyje!

Pabaigai…

Skirkite laiko tinkamai paruošti ingredientus; tai daro gaminimą malonesnį.
Recepto raktažodžiai Jautienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Receptai su nuotraukomis
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating