Troškinti kopūstai su dešrelėmis

Troškinti kopūstai su dešrelėmis

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Čia rasite mano receptą. Jei turite pastabų ar patarimų, rašykite komentaruose.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 45 minutes
Iš viso 1 hour 5 minutes
Patiekalas Patiekalai pietums, Patiekalai vakarienei
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • raugintų kopūstų
  • parūkytų dešrelių
  • morkos
  • svogūno
  • česnako
  • mairūno
  • paprikos
  • pomidorų padažo
  • prieskoninių žolelių
  • kmynų
  • lauro lapelių
  • kvapniųjų pipirų
  • druskos

Gaminimo eiga
 

  • Šviežiai raugintus kopūstus dedame į gilią keptuvę (jei per rūgštūs nuplauname kelis kartus po tekančiu vandeni), užpilame vandens ir troškiname. Patroškinus, įdedame tarkuotą morką, beriame kmynus, kvapniuosius pipirus, lauro lapelį ir troškiname įpildami vandens ir pamaišydami.
  • Kai kopūstai suminkštėja, sudedame, mūsų namuose gamintas pjaustytas, parūkytas dešreles, smulkintus svogūnus, česnaką, mairūną, papriką, likusius prieskonius, pipirus, druską ir mūsų aštraus pomidoro padažo šaukštus. Viską troškiname valandą kol troškinami kopūstai gražiai paruduoja. Pilame aliejaus ir dar minučių kepiname intensyviai maišydami. Truputėlį gali kopūstas ir padegti, bus kitoks skonis ir aromatas. Į stalą teikiame su virtomis bulvėmis, papuoštomis krapais ir petražolėmis. Skanaus.

Pabaigai…

Geras patiekalo derinimas gali suteikti malonią kulinarinę patirtį tiek vizualiai, tiek skoniu.
Recepto raktažodžiai Mėsos patiekalai, Receptai su nuotraukomis
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating