Tuno suktinukai
Man patinka taip, kaip aprašiau. Jei gaminate kitaip, pasidalinkite savo būdais komentaruose.
Ingredientai
- 300g nusausinto tuno
- 4 lakštai šaldytos tešlos, atšildytos
- 1 pastarnokas, nuluptas ir supjaustytas kubeliais
- 1 griežtis, nulutpas ir supjaustytas kubeliais
- 1/4 mažo moliūgo, nulupto, supjaustyto kubeliais ir su išrinktomis sėklomis
- 4 svogūnai, smulkiai supjaustyti
- 1/4 puodelio pieno
Gaminimo eiga
- Įkaitinkite orkaitę iki laipsnių ir švelniai ištepkite kepimo skardas aliejumi.
- Šutinkite griežtį, svogūną ir pastarnoką kol sušvelnės. Sumaišykite tuną, keptas daržoves ir svogūnus dubenyje.
- Ant švaraus paviršiaus ištieskite tešlos lakštus ir ištepkite juos tunu paliekant po m nuo kiekvieno krašto.
- Tešlos kraštus ištepkite pienu. Švelniai susukite tešlą. Likusiu pienu ištepkite suktinuko išorę.
- Su aštriu peiliu supjaustykite suktinukus į mažesnius gabalėlius (po maždaug m).
- Suktinukus sudėkite į kepimo indą ir kepkite apie minučių.
Pabaigai…
Apsvarstykite ne tik skonį, bet ir tekstūrą gamindami.