Tuno suktinukai

Tuno suktinukai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Man patinka taip, kaip aprašiau. Jei gaminate kitaip, pasidalinkite savo būdais komentaruose.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Patiekalai vakarienei
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 300g nusausinto tuno
  • 4 lakštai šaldytos tešlos, atšildytos
  • 1 pastarnokas, nuluptas ir supjaustytas kubeliais
  • 1 griežtis, nulutpas ir supjaustytas kubeliais
  • 1/4 mažo moliūgo, nulupto, supjaustyto kubeliais ir su išrinktomis sėklomis
  • 4 svogūnai, smulkiai supjaustyti
  • 1/4 puodelio pieno

Gaminimo eiga
 

  • Įkaitinkite orkaitę iki laipsnių ir švelniai ištepkite kepimo skardas aliejumi.
  • Šutinkite griežtį, svogūną ir pastarnoką kol sušvelnės. Sumaišykite tuną, keptas daržoves ir svogūnus dubenyje.
  • Ant švaraus paviršiaus ištieskite tešlos lakštus ir ištepkite juos tunu paliekant po m nuo kiekvieno krašto.
  • Tešlos kraštus ištepkite pienu. Švelniai susukite tešlą. Likusiu pienu ištepkite suktinuko išorę.
  • Su aštriu peiliu supjaustykite suktinukus į mažesnius gabalėlius (po maždaug m).
  • Suktinukus sudėkite į kepimo indą ir kepkite apie minučių.

Pabaigai…

Apsvarstykite ne tik skonį, bet ir tekstūrą gamindami.
Recepto raktažodžiai Daržovių patiekalai, Patiekalai vaikams, Tuno patiekalai, Žuvies patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating