Vasariški dešrelių iešmeliai

Vasariški dešrelių iešmeliai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Ananasai ir pomidorai sukuria saldų ir sultingą šių vasariškų dešrelių iešmelių skonį.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 1 hour
Iš viso 1 hour 20 minutes
Patiekalas Patiekalai pietums, Patiekalai vakarienei, Patiekalai visai šeimai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 16 vnt. 20 cm ilgio medinių iešmelių
  • 440 g konservuotų ananasų (sulčių neišpilti)
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • 1 valgomasis šaukštas sojų padažo
  • 1 sutrinto česnako skiltelė
  • 560 g (8 vnt.) neriebių jautienos dešrelių
  • 32 vyšniniai pomidorai
  • Alyvų aliejaus užpurkšti

Gaminimo eiga
 

  • Užmerkite šešiolika cm ilgio medinių iešmelių į vandenį min. Kiekvieną dešrelę supjaustykite į dalis. Užmaukite dešrelės dalis ant iešmelių kartu su pomidoriukais ir ananasų gabalėliais.
  • Apipurkškite iešmelius aliejumi ir kepkite ant vidutiniškai įkaitusio grilio apie minučių, kol iškeps dešrelės.
  • Supilkite ananasų sultis, padažus ir česnaką į nedidelę keptuvę ir užvirkite. Pavirkite minutes, kol masė pasidarys panaši į sirupą. Pašlakstykite dešreles prieš patiekdami.

Pabaigai…

Šviežios žolelės gali pridėti šviežumo ir skonio sprogimo jūsų patiekalams.
Recepto raktažodžiai Jautienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai iškylai, Receptai su nuotraukomis, Vasariški patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating