Vasariški dešrelių iešmeliai
Ananasai ir pomidorai sukuria saldų ir sultingą šių vasariškų dešrelių iešmelių skonį.
Ingredientai
- 16 vnt. 20 cm ilgio medinių iešmelių
- 440 g konservuotų ananasų (sulčių neišpilti)
- 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
- 1 valgomasis šaukštas sojų padažo
- 1 sutrinto česnako skiltelė
- 560 g (8 vnt.) neriebių jautienos dešrelių
- 32 vyšniniai pomidorai
- Alyvų aliejaus užpurkšti
Gaminimo eiga
- Užmerkite šešiolika cm ilgio medinių iešmelių į vandenį min. Kiekvieną dešrelę supjaustykite į dalis. Užmaukite dešrelės dalis ant iešmelių kartu su pomidoriukais ir ananasų gabalėliais.
- Apipurkškite iešmelius aliejumi ir kepkite ant vidutiniškai įkaitusio grilio apie minučių, kol iškeps dešrelės.
- Supilkite ananasų sultis, padažus ir česnaką į nedidelę keptuvę ir užvirkite. Pavirkite minutes, kol masė pasidarys panaši į sirupą. Pašlakstykite dešreles prieš patiekdami.
Pabaigai…
Šviežios žolelės gali pridėti šviežumo ir skonio sprogimo jūsų patiekalams.