Vištiena citrinų ir vyno padaže

Vištiena citrinų ir vyno padaže

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Pasimėgaukite ryškiu šio greitai paruošiamo pikantiško vištienos su citrinų ir baltojo vyno padažu skoniu. Aukso spalvos vištienos paplotėlius puikiai papildo pikantiškas citrinos griežinėlių ir šviežių pomidorų mišinys. Pridėjus baltojo vyno, patiekalas pagardinamas nuostabiu padažu, kuris patiekalui suteikia elegancijos. Vos per 10-12 minučių turėsite skanų ir įspūdingą patiekalą, kuriuo galėsite mėgautis!
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 10 minutes
Iš viso 25 minutes
Patiekalas Patiekalai vakarienei
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 2 porcijos

Ingredientai
  

  • Vištienos paplotėliai
  • Alyvuogių aliejus
  • Druska ir pipirai
  • 1 citrina (supjaustyta griežinėliais)
  • 1 pomidoras (supjaustytas griežinėliais)
  • 1/2 puodelio baltojo vyno

Gaminimo eiga
 

  • Įkaitinkite alyvuogių aliejų keptuvėje ant vidutinės ugnies.
  • Vištienos kepsnelius pagardinkite druska ir pipirais.
  • Kepkite vištienos paplotėlius, kol iš abiejų pusių taps auksinės spalvos (apie 4-5 min. iš kiekvienos pusės).
  • Į keptuvę supilkite baltąjį vyną, citrinos griežinėlius ir pomidorų skilteles.
  • Kaitinkite dar 3-4 minutes, kol padažas sutirštės.

Pabaigai…

Nuotaika, kurią sukuriate virtuvėje, gali paveikti galutinio patiekalo skonį ir pristatymą.
Recepto raktažodžiai Vištienos patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating