Vištiena su kariu

Vištiena su kariu

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Man patinka gaminti taip, kaip aprašiau čia. Jei turite kitų idėjų, maloniai kviečiu pasidalinti komentaruose.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Patiekalai vakarienei
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • vištienos krūtinėlės filė: 800 gramų
  • svogūnai: 2
  • druska
  • juodieji pipirai
  • karis
  • grietinėlė: 100 gramų (galime pakeisti pienu)
  • saulėgrąžų aliejus

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia ant ugnies pastatome keptuvę ir įpilame aliejaus. Kol aliejus kais, žiedeliais supjaustome svogūnus. Suberiame juos į aliejų.
  • Tuomet vištienos filė supjaustome gabalėliais. Suberiame į keptuvę su jau suminkštėjusiais svogūnais.
  • Jei norime, į troškinį galime įberti supjaustytų daržovių – paprikos, žirnelių ar kitų.
  • Tada pabalusius mėsos gabaliukus apibarstome druska, arbatiniu šaukšteliu (su kaupu) kario. Viską gerai išmaišome. Kažkur minutes troškiname.
  • Galiausiai į keptuvę įpilame grietinėlės. Lengvai, atsargiai išmaišome, patroškiname. Uždengiame dangčiu bei nukeliame nuo ugnies. Palaikykite dar kelias minutes ir jau galime valgyti. Tikras skanumėlis!

Pabaigai…

Stenkitės naudoti sezoniškus produktus, kad gautumėte šviežiausią ir skaniausią rezultatą.
Recepto raktažodžiai Vištienos patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating