Vištienos keksiukai
Mėgaukitės šių vištienos keksiukų paprastumu, traškia plutele ir aromatingų daržovių mišiniu. Greitai paruošiami keksiukai yra puikus patiekalas, kuriame susilieja pikantiškas vištienos skonis ir ryškios šviežių daržovių spalvos bei tekstūra. Nesudėtingas receptas, puikiai tinkantis neįpareigojančiam valgymui, kuris tikrai patiks visiems prie stalo.
Ingredientai
- vištienos filė: 3 gabaliukai
- kumpis: 150 gramų
- fermentinis sūris: 100 gramų
- marinuoti agurkėliai: 4
- majonezas
- sviestas
Gaminimo eiga
- Pirmiausia kumpį, sūrį ir agurkėlius supjaustykime kubeliais ir gerai sumaišykime.
- Tuomet vištienos filė perpjaukite per pusę – turėsime gabaliukus. Juos išmuškime.
- Tada keksiukams kepti skirtą formą patepkime sviestu ir į kiekvieną įdubą įklokime vištienos gabaliuką.
- Į vidurį dėkime įdaro ir uždenkime vištienos filė kraštais.
- Galiausiai viršų patepkime mėgstamu majonezu. Kepkime iki laipsnių temperatūros orkaitėje apie minutes.
- Šeimai ar užsukusiems svečiams labai patiks!
Pabaigai…
Skonių balansas yra svarbus; apsvarstykite saldumą, sūrų, rūgštų ir kartų elementus.